Предстоящи събития и празници

 Уважаеми родители и ученици,

Бихме искали да ви информираме за някои предстоящи събития и празници в Българското училище „Христо Ботев“ в Страсбург до края на тази календарна година.

  1. От 18 до 22 септември в Страсбург пристига екип на БНТ, за да заснеме филм за нашето училище, както и филм за българската диаспора в Страсбург. Филмът ще бъде излъчен в предаването „България от край до край“. 
  2. По случай началото на новата учебна година предлагаме да се съберем на 29 септември (неделя) на пикник до езерото в АхернМолим тези от вас, които желаят да присъстват, да ни пишат или да се обадят възможно по-скоро, за да можем да организираме събирането.
  3. На 19 октомври, съботагост на нашето училище ще бъде г-жа Илияна Йотова – вицепрезидент на Република България. Допълнително ще ви информираме за мястото, където ще проведем срещата, както и за  организацията на събитието.
  4. Коледното тържество на училището ще се проведе на 15 декември (неделя) в Социален & Културен център  – Робертсо ( L’ESCALE, Centre social & Culturel Robertsau) на адрес: 78, rue du Docteur François, 67000 Strasbourg  .

Ще се радваме на вашето участие.

Оставаме на ваше разположение за въпроси и за предложения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *