Началото на учебна година 2019-2020

Уважаеми родители,

            Началото на новата учебна година наближава и бихме желали да ви информираме, че на 3 септември, вторник, организираме среща на родителите, учителите и членовете на управителния съвет на Асоциацията от 18ч. до 21ч. в Maison des Association на адрес: 1a Place des Orphelins 67000 Strasbourg, за да обсъдим някои въпроси, свързани с разпределението на часовете по групи и по класове, с извънкласните дейности при училището, както и с предстоящи събития.

Разпечатани екземпляри ще получите и по време на събранието, както и в началото нa учебните занимания.

            Учебните занимания с децата и с учениците, които посещават училището в сряда ще се провеждат, като и през предходната година, в училище Conseil des XV École européenne(EE) на адрес : 3 Rue Wallonie 67000 Strasbourg. Те ще започнат на 4 септември в 14:00 (за учениците в подготвителна група, в първи и втори клас и в гимназиалния клас) и в 16:20 (за учениците в трети – четвърти, шести – седми клас, за групата по художествено творчство и децата от детската градина). От 13:00 до 14:00 ще се провежда урок с учениците в пети клас.

            Молим тези, които не са върнали учебниците си от миналата година, да ги носят, за да ги преразпределим. 

            За учениците и децата, които посещават учебните занимания в събота, учебните занимания ще започнат на 14 септември, тъй като все още очакваме решението на Община Страсбург за ползването на зали. Ще изпратим допълнително информация за съботните часове следващата седмица.

            Не се колебайте да ни пишете или да се обадите, ако имате въпроси.

            С уважение,

Лидия Михова – училищен ръководител

Последвайте ни и ни харесайте: