Уроци по народни танци

Очаквайте повече информация скоро за графика на народните танци. 

Народни танци за възрастни

Народни танци за деца

Контакт с ръководителя Любомира Събкова – тел.: 0049 157 38 96 09 86; e-mail bybylina@abv.bg

Относно пропуски за сградата АГОРА към Съвета на Европа Ви молим да изпращате имената си (на латиница по личен документ) на г-жа Любов Стойчева (lubov.stoytcheva@yahoo.fr ; тел.: 0033 6 08 15 97 19), която ще поръча пропуските и ще посрещне родителите и децата.

Пишем ви във връзка с уроците по народни танци, предвидени за петък, 14 февруари 2020 г.

Тъй като 14ти февруари е двоен празник (Трифон Зарезан по стар стил и Свети Валентин), бихме искали да попитаме участниците дали възнамеряват да дойдат на репетицията. Ако се окаже, че почти никой няма да присъства, може би ще е по-удачно този урок да бъде анулиран.

Молим ви да препратите този имейл на ваши познати, които идват на уроците по народни танци, защото ние може да не разполагаме с техен имейл адрес.

След като получим отговори от участниците, ще ви уведомим дали този урок ще се проведе или не.

С пожелание за приятни почивни дни!

Курсът по народни танци тази календарна година ще започне от 10 януари, петък, в 18:15 и ще се провежда, както и досега, в Gymnase AGR, Rue Pierre de Coubertin, Strasbourg.

Бихме искали да ви информираме, че утре, 20-ти декември, петъкурокът по народни танци с ръководител Любомира Събкова ще започне в 18:15 ч. Мястото е Gymnase AGR, Rue Pierre de Coubertin, 67000 Strasbourg

На 13-ти декември, петък,  по изключение няма да има урок по народни танци за възрастни, поради заетост на преподавателката. Следващият урок ще бъде на 20ти декември от 18:00 до 20:00  в Gymnase AGR, Rue Pierre de Coubertin, 67000 Strasbourg – може да видите на картата по-долу.

На 6-ти декември, петък, от 18:00 до 20:00 имаме възможност да направим пробен урок по народни танци за възрастни, като в групата могат да се включат и по-големите ученици.

Място за танците е Gymnase AGR, Rue Pierre de Coubertin, 67000 Strasbourg – може да видите на картата по-долу.

Напомняме ви, че във вторник – 11 февруари – от 17:15  ще се проведе урокът по народни танци за децата и учениците в сградата АГОРА на Съвета на Европа (на адрес: 1, quai Jacoutot, 67000 Strasbourg), както обикновено.

Молим ви да ни информирате предварително за това дали вие – родителите – също бихте желали да бъдете в сградата на Съвета на Европа по време на уроците, като изпратите имената си (на латиница по личен документ), за да ви бъдат поръчани пропуски, ако нямате. За пропуските можете да се обръщате към Христо Христов (тел.: 06 51 65 37 88 ; hristo.hristov@coe.int) или към Любов Стойчева (тел.:06 08 15 97 19; e-mail: lubov.stoytcheva@yahoo.fr)

На 14ти януари, вторник, от 17:15  ще се проведе урок по народни танци за децата и учениците. Както вече бяхте информирани, уроците ще се провеждат през седмица в сградата АГОРА на Съвета на Европа (на адрес: 1, quai Jacoutot, 67000 Strasbourg).

Молим ви да ни информирате предварително за това дали вие – родителите – също бихте желали да бъдете в сградата на Съвета на Европа по време на уроците, като изпратите имената си (на латиница по личен документ), за да ви бъдат поръчани пропуски, ако нямате.

На 10-ти декември от 17:15  ще се проведе урок по народни танци за децата и учениците в нашето училище. Уроците ще се проведат в сградата АГОРА на Съвета на Европа на адрес: 1, quai Jacoutot, 67000 Strasbourg – може да видите на картата по-долу.

На 26-ти ноември, вторник, от 17:15 ще се проведе урок по български народни танци за учениците от нашето училище

Уроците ще бъде ръководен от г-жа Любимира Събкова (хореограф)